Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

  • EN

Odbor informačních technologií

Theses a Odevzdej

Systémy Theses a Odevzdej

Od začátku akademického roku 2014 / 2015 byla do Univerzitního informačního systému implementována možnost porovnání všech závěrečných a průběžně odevzdávaných prací s rozsáhlou databází systémů Theses a Odevzdej.

Všechny odevzdané závěrečné práce budou automaticky porovnávány a hodnoceny systémem pro odhalování plagiátů Theses, přičemž vedoucí prací mají v UIS k dispozici Protokol s výsledky porovnání. Práce jsou hodnoceny procenty shody ve stejné aplikaci v UIS tak, jako doposud. (Více o systému Theses najdete na adrese http://theses.cz.)

Pro průběžné práce odevzdávané prostřednictvím Odevzdáren v UIS je nyní k dispozici možnost porovnání s ostatními soubory nahranými do databáze systému Odevzdej. Při zaškrtnutím této možnosti během zakládání Odevzdárny budou odevzdané soubory hodnoceny procenty tak, jako práce závěrečné. (Více o systému Odevzdej najdete na adrese http://odevzdej.cz.)

FAQ


Další dotazy prosím posílejte na e-mail: pavel.haluza@mendelu.cz .

Zpět na UIS