Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

  • EN

Odbor informačních technologií

Evidenční systémy

Systémy pro evidenci

Systémy pro zaměstnance pro evidenci odpracované doby, cestovních příkazů a projektů či zakázek.

Evidence odpracované doby

Evidence odpracované doby většiny zaměstnanců MENDELU je realizována prostřednictvím webové aplikace na adrese dochazka.mendelu.cz

Evidence projektů a zakázek

Návod naleznete zde.

Evidence cestovních příkazů

Cestovní příkaz neboli cesťák vyplňujete jako zaměstnanec ve chvíli, kdy máte být vysláni na služební cestu. Na základě tohoto dokumentu máte pak nárok na stravné a další cestovní náhrady. Slouží ale také jako doklad o tom, kde jste se jako zaměstnanec v pracovní době nacházeli, například kvůli řešení pracovních úrazů. Nový systém pro evidenci mobility (cestovních příkazů a výkazů) naleznete na stránce verso3.mendelu.cz

Nový systém pro evidenci CPInformace pro uživatele

Nový systém pro evidenci mobility (cestovních příkazů a výkazů) naleznete na stránce verso3.mendelu.cz.

Po přihlášení s údaji z UISu se ocitnete na hlavní nástěnce, na níž je pro Vás připraven rychlý odkaz na nový záznam pracovní cesty i odkaz na manuál pro cestující ve formátu PDF. Návod si může ve formátu PDF stáhnout i zde Návod pro evidenci CP.

Vyplněné údaje prosím průběžně ukládejte tlačítkem Uložit změny (vlevo dole). Také se kdykoliv můžete vrátit k uloženému rozpracovanému formuláři. Nezapomeňte Vaše příkazy či výkazy odevzdat.